Jeg har købt den samme nederdel 3 gange!

Efter at jeg fik lavet Walk in closet , og fik hængt mit tøj frem til skue, blev det skræmmende synligt, at jeg køber det samme tøj igen og igen. Det er selvfølgelig ikke helt den samme model, men de minder utroligt meget om hinanden – bare med små variationer. Eksempelvis ejer jeg ikke mindre end 3 sorte nederdele!!! De er købt på forskellige tidspunkter over en længere årrække. De er forskellige, men de er alle sorte, og jeg har svært ved at argumentere for, hvorfor den ene ikke kan opfylde præcis det samme behov som den anden :O/

For nogle år tilbage (da det var moderne med grafiske mønstre) opdagede jeg, at jeg altid blev draget mod modeller med mønstre i sort og creme – det er altså begrænset, hvem der lægger mærke til, at der er forskel på to bluser med næsten samme mønster!

Lige nu er det moderne med blomster i alle afskygninger, og de er skønne! Men de fleste af os går efter de farver, som vi ved der klæder os, og vi kan dermed uden at ville det, let ende med at købe to modeller, der minder slående meget om hinanden.

Det er nemt at g(l)emme en dublette i et klædeskab, men når du hænger din garderobe frem på et tøjstativ bliver det pludselig meget synligt – og gudskelov for det, for det gør det meget lettere at skabe en   minimalistisk garderobe . Lektien må derfor være, at hvis du ønsker at skære ned på dit tøj budget, så må du se dit klædeskab i øjnene, og lære dine indkøbsvaner at kende.

Tør du slå dørene op til dit klædeskab og se, hvad der gemmer sig derinde?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Jeg har købt den samme nederdel 3 gange!

  1. Det er helt vildt smart at hænge tøjet frit! For ja, når man når over en vis alder er man mere sikker i sin smag, farver og stil og kommer utrolig let til at gentage “succesen” 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *