Jeg har høstet tomatfrø

Det skal jo prøves, så jeg har ofret et par tomater fra min tomatplante i haven. Jeg har godt nok hørt nogle kloge hoveder sige, at det ikke kan lade sig gøre, at få frø fra “Supermarkedtomater” til at gro, men jeg er i tvivl om det også gælder planterne. Det lykkedes vist bedst med gamle nordiske sorter, men man plejer jo også at sige, at en hummelbi ikke er bygget til at flyve, og den flyver jo alligevel, så… ;0)

Det er super nemt at høste tomatfrøene. Man moser blot det våde “snask” med frøene ud på avispapir, og lader det tørre godt. Når alt er tørt, så kan man folde avisen til en konvolut, og gemme frøene til næste sæson. Med den lette fremgangsmåde gør det ikke så meget, hvis projektet ikke lykkedes, vel?

Nu vil jeg gemme frøene væk, og vente på at det er blevet tid til at lave armchair gardening, så jeg kan planlægge, hvad der skal ske med dem til foråret :O)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Jeg har høstet tomatfrø

  1. Jeg skal ikke “kloge” mig, og vil slet ikke tale for alle tomater 😀
    Men jeg dyrker tomater på den måde, og det lykkes fint 🙂
    Pøj pøj med projektet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *