Jeg har fået varmet ørerne…

Da vi sidst i november holdte julefrokost for vennekredsen, mødte min skønne veninde op med en hjemmestrikket hue, i den fedeste karrygule farve, og jeg fik straks lyst til at gøre hende kunsten efter.

Som sagt så gjort! Huen er nu færdig, og det samme er et sæt matchende håndledsvarmere (eller hvad de nu hedder… De er i øvrigt perfekte, hvis man skal bruge sin telefon undervejs – jeg går ud fra at jeg ikke er den eneste, der misser opkald, fordi det tager for lang tid for mig, at få fumlet mine handsker af for at bruge touch-skærmen;O)

Opskriften til huen fandt jeg hos Drops, hvor der er vanvittige mange opskrifter på alverdens huer og handsker. Jeg fandt en rundpind på 40 cm i gemmerne, og det kan absolut anbefales, at bruge sådan en, for når man bare strikker rundt og rundt hele tiden, så går det stærkt, og man slipper for bøvlet med at sy huen sammen bagefter.

Pssst… hvis du mangler en julegave, så kan du stadig nå at strikke et lignende sæt inden jul ;O)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *