Jeg har adopteret regnorm…

Jeg har brugt en eftermiddagen på at grave efter regnorm (der var en sætning, som jeg ikke lige troede skulle komme fra mig). Det har jeg ikke gjort siden jeg som lille pige fiskede efter ål ved åen sammen med min søster og min farmor, men når man står og mangler orm, så må man jo hente spaden ;0)

“But why?” tænker du nok (og med rette!). Grunden til at jeg valgte at bruge eftermiddagen med spaden i hånden er, at jeg synes, at det står for sløjt til med vores kompostbunke. Vi har været rigtig gode til at fodre kompostbunken med køkken- og haveaffald, men vi kan kun få en god kompost, hvis jeg får liv i kompostbeholder – derfor regnormene.

Jeg har godt nok læst mig frem til, at kompostorm skulle være bedre i en lukket kompostbeholder end almindelige regnorm, men jeg vil nu alligevel give den gode gamle regnorm en chance. Ergo har jeg jagtet regnorm. Hmm… selv om det giver mening, lyder det altså stadig skørt!

Jeg måtte dog hurtigt sande, at der skulle mere til, end hvad jeg kunne finde i haven på en tør solskinsdag (jeg ved det, men det var lige nu, at jeg havde tid! ;O)). Så jeg kontaktede en sød veninde med en levende kompostbunke, og spurgte om jeg kunne arve nogle orm. Det måtte jeg heldigvis gerne, og jeg håber nu at kunne få sat gang i en lille ormefarm, som kan omsætte vores køkken- og haveaffald til en sund kompost til havens planter.

To be continued ;O)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *