Jeg fik hæklet et net til frugt og grønt

Jeg har længe gerne ville hækle er net til, som jeg kunne bruge til frugt og grønt, når jeg handler ind. Men der var ikke rigtigt blevet til noget, dels fordi jeg får ondt i armen af at hækle, og dels fordi jeg havde svært ved at finde en top/håndtag, som jeg kunne li’.

Men da jeg alligevel var bundet til sofaen , kunne jeg jo lige så godt gå igang, og se hvor projektet endte. Jeg skal sige dig, jeg er nemlig en dør til at følge en opskrift… jeg skal altid liiiige ændre et eller andet, og derfor vej jeg aldrig helt, hvad det ender med ;0) (Sker det også for dig?)

Min plan var, at lave et net i stil med det Agnes fra Matador bruger til indkøb – Altså gammeldags stil. Agnes’ net har et rundt håndtag af træ, og sådan et sæt håndtag har jeg liggende på lager. Men håndtagene passer bedre til et større net, så jeg måtte hitte på noget andet…

Nettet blev ikke helt som det jeg havde i tankerne, det kan f.eks. Ikke lukkes tæt til (sådan kan det gå, når man ikke vil gå på kompromis med udseende), og det blev også lidt større end planlagt, men vi køber også meget frugt og grønt, og jeg er rigtig glad for resultatet, så jeg glæder mig til at tage det i brug :0)

….og så har jeg fået inspiration til en helt anden model af små poser til indkøb af grønt – men mere om det en anden dag :0)

Hvis du har fået lyst til at prøve at hækle et lignende net, har jeg fundet en opskrift her.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 thoughts on “Jeg fik hæklet et net til frugt og grønt

  1. Tak Anja og Nana! Jeg er også gået i fang med et større net til håndtagene af træ, som jeg glæder mig til at vise jer 🙂

  2. Åh, det er pænt! Og noget lækrere end en plastikpose! Jeg har en kurvetaske som må være mindst 25 år gammel. Den er i fantastisk kvalitet. Den bruger jeg når jeg handler, men den er ikke altid stor nok, og så gad jeg godt have et net som dit 🙂

  3. Hvor er det flot!
    Jeg synes det er så god en idé med genbrugelige net til frugt og grønt, istedet for alle plastikposerne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *