Hvordan gik det med nytårsforsæt #6?

Nytårsforsæt #6 gik jo ud på, at jeg skulle finde tid til at læse en af de mange bøger, der står og venter på reolen. Og hvordan gik det så?

Tja…. skidt… dårligt… som i slet ikke! Jeg bliver nød til at indrømme, at jeg ikke har fået læst en eneste side i nogen som helst bog (medmindre det tæller, at jeg læse en kageopskrift, da jeg skulle have kage med på arbejde?? .. nå, ikke?!). Både den lille og den store viser på uret har rottet sig sammen imod mig og løber så stærkt, at jeg er begyndt at ligne den hvide kanin fra Alice i Eventyrland ;O)

Det er dog lykkedes mig, at lytte til et par små Podcasts. Det er nemlig muligt at gøre, uden at man skal sidde stille samtidig ;O) NOVA har lavet nogle små Podcasts om haven og bæredygtig indkøb (Nix, er stadig ikke sponsoreret), og det falder jo godt i tråd med mine interesseområder .

De har faktisk kun givet mig lyst til at høre mere, for jeg har stadig meget at lære om begge emner, så det er skønt med ny inspiration. Nu skal jeg bare finde ud af, hvor jeg kan finde flere spændende Podcasts – gerne om haven og bæredygtighed.

 

PPS: Hvis du gerne vil vide, hvorfor i alverden jeg laver nytårsforsæt i maj, så kan du læse om bagtanken og om alle de andre forsæt i kategorien Nytårsforsæt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *