Hvordan får man tid nok?

De sidste par måneder har jeg ofte taget mig selv i at tænke, at der ikke var timer nok i døgnet til, at jeg kunne nå alt det, jeg gerne ville. Det er ingenlunde et problem jeg står alene med, men uanset hvor mange vi står sammen om at få flere timer i døgnet, så vil det næppe lykkes…

Når nu vi ikke kan søge EU om at få 28 timer i døgnet, så er den eneste anden tænkelige løsning, at sørge for at bruge tiden man har, på det man elsker.

Piet Hein skriver det så smukt:

“Over min morgenkaffe, på et provinshotel, slår det mig med et, som en dyb åbenbaring, altings uhyrlige held. Sollyset siler mod toppede tegl. Livsaligt er lysets spil. Jeg kan gå ud i den vågnende by og vælg, hvad vej jeg vil. Det er i dette skinbarlige nu, det hele er til.”

Man kan let lade sig lede af burde, skulle og vanens magt, men til det syvende og sidste, bestemmer vi selv, hvad vi fylder vores timer med… det kan bare være en pokkers svær øvelse at omprioritere…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *