Hvordan bruger du din ferie?

Min kæreste kom hjem og fortalte, at de havde snakket om hvad de skulle i ferien på hans arbejde. En af kollegaerne havde sagt, at hjemme hos dem kategoriserede de ferien som 1 uges afslapning, 1 uges ferie og 1 uges arbejde på hus/have. Den inddeling kan jeg godt lide, og overvejer at adoptere.

Jeg kan nemlig godt få feriekuller, fordi der er så mange ting jeg gerne vil nå i ferien… og inden jeg får set mig om, render jeg rundt som en hovedløs høne, vælger impulsivt hvad vi skal se/lave – og lad os være ærlige, det er sjældent at male stakit vinder over stranden, ik?

Der skal også være plads til dasedage (det er gerne dem, der driver børnene til vanvid, fordi de er  kedelige!!!), men hvis man hele tiden bliver serveret nye oplevelser og sanseindtryk, hvornår skal hjernen så tænke selv, og hitte på skøre lege/opfindelser? Det kan dog være svært at prioritere, når nu der er så meget vi gerne vil nå at opleve i ferien.

Lige om lidt har jeg ferien for mig selv – drengene skal på ferie med deres far, og min kæreste skal arbejde = tid til at gøre alt det, som de tre andre familiemedlemmer ikke er lige så pjattet med som jeg ;0) Listen er allerede lang, og for ikke at ende som en hovedløs høne på slagtebænken, der ikke nåede halvdelen af det jeg gerne ville, vil jeg bruge 1/3 ferieopskriften. Måske der går lidt for meget planlægning i den, men jeg er sikker på, at jeg bagefter vil kunne starte på arbejde med god samvittighed, fordi jeg både fandt tid med oplevelser, malerpensel og hvidvin på terrassen :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Hvordan bruger du din ferie?

  1. Lyder egentlig som en ret fornuftig 3 deling. En god måde at strukturere på. – Ingen grund til “dårlig samvittighed” i afslapningsugen, for der er afsat tid til det hele 🙂

    God ferie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *