Hvad er dit nytårsforsæt for januar?

Det er jeg blevet spurgt om et par gange nu, og jeg må bedrøve jer med at svare, at selv om det var rigtig sjovt og lærerigt, at have et nyt forsæt for hver måned i 2018, så har jeg valgt at holde sabatår for nytårsforsæt i 2019.

I stedet har jeg sat mig for, at lave en kalender for årets gang i haven. Jeg har nemlig ikke styr på, hvad der skal gøres hvornår, men jeg har dog fundet ud af, at det kræver planlægning og forarbejde, at få et godt resultat. Så jeg har indset, at jeg skal bruge nogle vinteraftener i sofaen med en kop kaffe og en havebog, og terpe lidt… meeen der er nu heller ikke det værste man kan sætte sig til på en kold og mørk aften, vel?

Jeg er så heldig, at jeg fik Signe Wennebergs havebog i julegave, så det bliver vist den jeg skal holde weekend sammen med 🙂

God weekend til jer

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Hvad er dit nytårsforsæt for januar?

  1. Ja Anja, det er hyggeligt – og fornuftigt, for når først foråret begynder får man nok at se til, og så kan der komme lidt for mange hovsa-løsninger.

  2. Lyder som en rigtig hyggelig weekend beskæftigelse 🙂 At planlægge og drømme sig lidt hen til foråret er altid herligt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *