Husk nu at bruge broccolistokken!

Jeg kan blive helt pinligt berørt over alle de broccolistokke, som jeg har smidt i skraldespanden! Det er mig en gåde, hvorfor jeg ikke har lært at bruge den tidligere… Kan det være, at man bare ikke vidste bedre i det forrige århundrede, da jeg havde hjemmekundskab?

Nå, men hvis man skærer den yderste “skal” af, kommer man ind til den lækre lyse del af broccolistokken, som kan spises med velbehag. På fotoet kan du se de få tynde skiver “skal”, der er til rest fra min broccoli 🙂

Så det ER altså vanvittig ikke at bruge stokken, for den sniger sig snildt med i gryderetter, når den er skåret i små tern.

Du kan også skære den i tynde stænger (ligesom du gør med gulerødder), og spise dem som snack eller tage den med på madpakken – de smager skønt med en rest pesto!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *