Haven i maj

Pyh… har haft så travlt i haven, at jeg slet ikke har nået at skrive en To Do liste for maj. Men den er også kort:

1.Plante

2. Vande

3. Lue ukrudt

Maj er en travl måned i køkkenhaven, men også en fantastisk måned, hvor have og køkkenhaven begynder at ligne noget, der rent faktisk vil give afgrøder, og hvor planteskolerne fyldes med skønne farver.

Tomatplanterne er kommet på friland, køkkenhaven er næste sået til nu med frø, løg og spirer i forskellige udgaver. Jeg mangler bare lige at flytte de små ærtespirer derud.

Jeg har snydt med grønkålen og pluksalaten i år, og købt dem forspiret fra planteskolen. Det er en fin løsning til at komme godt fra start, og som jeg tror, at jeg vil gøre igen næste år, for der er grænser for, hvor meget plads jeg kan afsætte til forspiring inde i huset ;0)

…og jeg indrømmer blankt, at jeg begynder at glæde mig til en lidt roligere juni, hvor kommer til at handle mere om at passe og vedligeholde køkkenhaven – nå ja, og så begynder vi også at kunne høste lidt derude, Jubii :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *