Havedrømme på tegnebrættet

En ny have giver nye havedrømme, og jeg har brugt en smuk men kølig eftermiddag på at lægge planer for indretningen af vores nye køkkenhave. Det kan måske virke en anelse for planlagt og usexet med en stor forkromet plan, men jeg tror at det er nødvendigt, hvis tiden ikke skal løbe fra mig (… Og forhåbentlig er det ikke kun mig, der kan finde på den slags..?!?!).

Den tidligere ejer passede godt på haven, og udpegede det sted, hvor han plejede at dyrke kartofler, så der skal kartoflerne selvfølgelig stå, men resten er der frit slag over :0) Det bliver en lille og kompakt køkkenhave, for det vigtigste er stadig, at det skal være sjovt og overskueligt.

Drømmen om et drivhus er næsten blevet til virkelighed, da der fulgte et lille mini væg-drivhus med huset. Her skal vi dyrke tomater og agurker. Ærter og agurker bliver de nye skud i køkkenhaven i år, ellers vil jeg prøve mig med flere af de samme afgrøder som sidste år – i håbet om at det går lige så godt (og måske ligefrem bedre) som sidst.

Det var på tide at få lavet en plan, for foråret kommer lige pludseligt, og jeg skal til at rubbe neglene og have gang i min Pot Maker, hvis jeg skal nå at forspire… Jeg kan slet ikke vente med at komme i sving :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Havedrømme på tegnebrættet

 1. Hej Nana
  Man er da ikke en kloge-Åge, hvis man giver gode velmenende råd ;0) Jeg har vist tidligere nævnt, at jeg er helt ny i “køkkenhave-branchen”, så jeg tager meget gerne imod gode råd. Hvorfor er det en dårlig ide, at plante kartoflerne samme sted i år?
  Pia

 2. Havedrømme er dejlige! Jeg tror det er en god idé at planlægge haven. Det er jeg selv ret dårlig til …
  Nu bliver jeg sådan lidt Kloge-Åge, og det gider jeg egentlig ikke være, og jeg er ikke køkkenhaveekspert, men jeg tror helst ikke man skal dyrke kartofler på samme sted flere år i træk …
  God fornøjelse med både drømmene og udførelsen!
  Kh Nana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *