Gode fund i Skjern

I dag pjækkede jeg fra malerarbejdet herhjemme, og drog på loppejagt i Skjern og Tarm. Det passede perfekt med en tur på marked i Tarm i det skønne sommervejr, og bagefter kunne jeg så køle mig lidt ned igen i de lokale genbrugsbutikker i Skjern og Tarm.

Loppejagten blev rundet af i GodtFund Net i Skjern. Jeg har været der et par gange før, og vidste derfor godt, at jeg ville blive overvældet af det store spændende udvalg de har i butikken.

Jeg kan virkelig anbefale et besøg i retrobutikken, hvis det er noget bestemt man leder efter, for de forstår at finde nogle rigtig gode fund, og derfor skal de naturligvis med i Loppeguiden. Følg dem evt. på Facebook, hvor de viser nogle af deres fine varer frem.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *