Glutenfri pizzabund

Jeg savner pizza, så junior og jeg gik i køkkenet for at eksperimentere med at lave en lækker glutenfri pizzabund, og det lykkedes faktisk over al forventning.

Da det var et eksperiment, har vi ikke nøjagtige tal, men det her er meget tæt på, og resultat vil helt sikker blive lige så godt?

Pizzabund (til 1 bradepande)

6 æg

300 g revet ost

1 dl glutenfri mel

1 tsk salt

Ingredienserne røres sammen og hældes ud på en bageplade med bagepapir (massen er ikke fast som en dej af mel, men må heller ikke være så flydende, at den løber fra dig?)

Vores fyld bestod af kyllingekebab, mozerella i skiver, grøn pesto og rødløg.

Hele herligheden fik ca 10 minutter i ovnen ved 225 grader, og blev serveret sammen med sprøde bønnefritter.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *