Gendyrk med stil

Hvad gør man, hvis man ikke er den lykkelige ejer af et drivhus, og man bor så småt, at der ikke lige er et bryggers med sydvendt vindue, hvor lyset strømmer ind, med rigelig plads til diverse gendyrknings projekter? Ja, så må man jo tænke kreativt, ik!

Jeg er hoppet med på vognen med gendyrkning af grøntsager. Det skal da lige prøves, om jeg kan få det til at fungere. Ulempen er bare, at mit køkkenvindue vender mod nord (læs: der kommer ikke nok lys ind, til at sætte skub i processen), så det eneste sted, hvor jeg kan lagre “projekt-gendyrk” er i vindueskarmen i min lille stue :0) Det er det perfekte sted,  stort vinduesparti fyldt med lys og varme – men som sagt i min stue!!!

Jeg gik derfor på jagt efter en bedre løsning end plastikbøtter og drikkeglas. Det er lykkedes mig at finde to grønne glas, som fungerer perfekt til at gendyrke min hjertesalat. Jeg tænkte, at farvet glas er genial til at skjule de knap så kønne rødder, imens vi venter på at miraklet skal ske ;0)

Det er heldigvis let at finde farvet glas, fyrfadsstager og små vaser lige nu, da de blå, grønne og rødfarvede nuancer er populærere. Så det skal nok ende med at blive et helt lille stilleben af glas i forskellige nuancer, højder og former, så man slet ikke lægger mærke til, at der er gang i det helt store gendyrkningsprojekt midt i stuen – så håber jeg bare på lidt succes med projektet ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *