Frøken Vinavler, tak!

Sørme om ikke der begynder at komme bittesmå klaser, på den vin, som vi plantede sidste år…Yeah!

Glædesdansen bliver dog hurtigt afbrudt af erkendelsen af, at jeg ikke aner, hvordan jeg nu skal beskære vinen, for at den har styrke nok, til at druerne kan vokse sig store og søde🙈

En hurtig søgning på netter fortæller, at man skal klippe grenene af, så der er 4-6 blade pr. klase (her kunne jeg jo så godt blive fristet til at være lidt nærig med beskæringen, men det siges, at hvis man efterlader færre blade, så bliver druerne ikke søde, så jeg tænker, at jeg gør, som der bliver sagt, denne gang 😆).

Hvis du vil have flere detaljer, kan du læse mere her.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *