Er du god til at bruge din “baghave”?

Jeg mener ikke din baghave, som i den lige uden for din terrassedør. Jeg tænker mere på den natur, du har lige rundt om hjørnet… en park, et anlæg, en skov eller bare de åbne marker?

Vi bor midt et Danmarks skønne natur. Vi kan bogstaveligtalt cykle til fjorden, til fuglereservatet, til pumpestationen med trækfærgen eller til skoven via hyggelige små landeveje, der snor sig igennem landskabet.

Alt for ofte hører jeg mig selv sige, at der eller der kunne være det perfekte sted til en lille picknick, men alt for sjældent pakker vi tasken og drager afsted. Jeg har ovenikøbet købt en transportabel grill, der aldrig har været transporteret længere end fra skuret og ud til terrassen :0|Vi er derimod alt for gode til at køre længere væk for at se og opleve noget. Kender I det?

Måske det burde være mit nytårsforsæt at få ændret denne praksis, og blive bedre til at bruge vores “baghave” ;0) Specielt når den er så fantastisk!

I dag lykkedes det så endeligt!!!! Vejret var skønt, og tasken blev pakket med kiks og drikkedunke, på med cykelhjelmen og afsted det gik. Turen gik ud langs digerne ved Skjern Å, hvor øjnene rigtig kan strække sig, og med chokoladekikse-pause ved hængebroen.

Det var vild hyggeligt, og vi snakker allerede om, hvor turen skal gå hen næste gang, så nu gælder det bare om at huske, at en tur på jernhestene rundt i området er mindst lige så hyggelig, som bilture til “eksotiske” mål længere væk ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Er du god til at bruge din “baghave”?

  1. Hej Malin
    Hvor er det godt at I husker at gøre det! Ja, det er nok en vanesag som så meget andet, så jeg håber på at øvelse gør mester :0)

  2. Jeg synes faktisk at jeg er ret god til at bruge baghaven. Vi bor helt op ved Hærvejen og der hopper jeg på en gang imellem og går en lang tur. Der er ikke langt til Limfjorden og den har vi også været godt til at bruge til spontane ture med engangsgrill. Man skal lige huske, man har alle disse muligheder og som du selv er lidt inde på, er det nemmere at stille den transportable grill op i haven – men det er hyggeligere at tage den med ud i naturen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *