Endnu en skøn loppebutik i Ulfborg

Vi var lige ved at køre forbi skiltet, da vi forleden var på vej til Popkorn lidt vest for Ulfborg, men nu stod skiltet jo lige der ved vejen og lokkede os… og vi var jo på Tour de lopper ;0)

Indgangen var meget beskeden, og da vi trådte ind over dørtærsklen tænkte jeg, at det her var en “rigtig aktikvitetshandel”, og viskede til junior, at her skulle han holde hænderne i lommen, og bestemt ikke gå for tæt på reolerne (skal her skåner jeg for det lange pre-teen-foredrag om at han jo ikke var et pattebarn mere ;0)

Lidt længere inde i butikken begyndte sjove hjørner og kroge fyldt med spændende fund at dukke op. Den søde dame gjorde opmærksom på at der også var en 1. sal, hvor vi meget gerne måtte kigge op… og minsandten om vi ikke deroppe fandt en trappe op til loftet, der også var fyldt med genbrug.

Butikken vi havde bevæget os ind i hedder Baggårdsantik, og ligger i en charmerende gammel bygning i (sjovt nok ;0) en baggård i Ulfborg. Det var virkelig en spændende butik at gå rundt i, og derfor skal den selvfølgelig med i Loppeguiden.

Ps. min Loppeguide er stadig ikke sponsoretet ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *