Endelig fik jeg gang i forkultiveringen

Ih, hvor har jeg ventet på denne dag, for jeg kunne sætte gang i forkultiveringen. Det var skønt, at få fingrene i jorden igen😊

Jeg har plantet frø til to slags tomater, peberfrugter og Lupiner (aner ikke om man forkultiverer dem, men det skal da forsøges😉).

Frøene til den ene slags tomater kommer fra sidste års høst af tomater (hvilket i øvrigt er super nemt og sjovt, at lave), og frøene til pederfrugterne kommer fra en peberfrugt købt i et supermarked – jeg har hørt andre have held til at få dem til at spirer, så det måtte jeg selvfølgelig også lige afprøve😄.

Om jeg får lige så meget held med min forspirring, som sidste år, det vil tiden vise, men man kan da håbe😉

To be continued…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Endelig fik jeg gang i forkultiveringen

  1. Hej Malin
    Jeg nyder det også rigtig meget😊 Sådan var det også for mig sidste år – og sådan bliver det måske også i år, for det er jo kun 2. År for min køkkenhave, men jeg har heldigvis sået flere flerårige afgrøder, så måske det kommer til at gå et lille my bedre i år😉
    Håber, at du vil vise et par af dine haveprojektet på Instagram🌱
    Pia

  2. Så skønt at se, du stadig har gang i alle dine kreative projekter. Det med at forspire, burde man måske kaste sig ud i lige om lidt. Det er som at det forår altid kommer lidt bag på mig. Man går og venter og glæder sig i rigtig lang tid og så PLUDSELIG får man travlt og kan næsten ikke følge med. Jeg kan huske dine tomater fra sidste år 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *