Endelig fik jeg gang i forkultiveringen

Ih, hvor har jeg ventet på denne dag, for jeg kunne sætte gang i forkultiveringen. Det var skønt, at få fingrene i jorden igen?

Jeg har plantet frø til to slags tomater, peberfrugter og Lupiner (aner ikke om man forkultiverer dem, men det skal da forsøges?).

Frøene til den ene slags tomater kommer fra sidste års høst af tomater (hvilket i øvrigt er super nemt og sjovt, at lave), og frøene til pederfrugterne kommer fra en peberfrugt købt i et supermarked – jeg har hørt andre have held til at få dem til at spirer, så det måtte jeg selvfølgelig også lige afprøve?.

Om jeg får lige så meget held med min forspirring, som sidste år, det vil tiden vise, men man kan da håbe?

To be continued…

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Endelig fik jeg gang i forkultiveringen

  1. Hej Malin
    Jeg nyder det også rigtig meget? Sådan var det også for mig sidste år – og sådan bliver det måske også i år, for det er jo kun 2. År for min køkkenhave, men jeg har heldigvis sået flere flerårige afgrøder, så måske det kommer til at gå et lille my bedre i år?
    Håber, at du vil vise et par af dine haveprojektet på Instagram?
    Pia

  2. Så skønt at se, du stadig har gang i alle dine kreative projekter. Det med at forspire, burde man måske kaste sig ud i lige om lidt. Det er som at det forår altid kommer lidt bag på mig. Man går og venter og glæder sig i rigtig lang tid og så PLUDSELIG får man travlt og kan næsten ikke følge med. Jeg kan huske dine tomater fra sidste år 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *