En skøn hjemmelavet müsli

Denne opskrift har fulgt mig i rigtig mange år, og er klart en af mine favoritter. Den er super nem at lave. Fyldt med sunde nødder og kerner, der mætter godt. Den smager skønt – og så giver det bare en rigtig god mavefornemmelse at vide præcis, hvad der er i mit morgenmadsprodukt…

Du skal bruge:

2 dl havregryn

1 dl groft hakkede hasselnødder

1 dl groft hakkede mandler

1/2 dl kokosmel

1/2 dl græskarkerner

1/2 dl rosiner

3 spsk chiafrø

1/2 dl flydende honning (ca 50 gram)

Ps. jeg behøver ikke at skrive, at jeg anbefaler, at så mange af produkterne som muligt er økologiske, vel? ;O)

Hæld alle ingredienserne i et ovnfast fad, og bland det godt sammen. Rist blandingen i en forbarmet ovn ved 170 grader i ca. 20-25 minutter. Vend blandingen undervejs, så bliver den dejlig sprød. Lad müslien køle ad, inden du hælder den over i et glas med tætsluttende låg.

Opskriften er er super taknemmelig, idet du kan udskifte de forskellige nødder og kerner efter smag og behag. Prøv dig frem til du har fundet din favorit, og nyd den ovenpå din yoghurt naturel, skyr naturel eller A38.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *