En fodfejl

Det jeg synes, at der er sjovt ved at have en blog, er den konstante udviklingsproces man er i. Indlæggene lever lidt deres eget liv, og det kræver sin kvinde at holde den røde tråd, ellers kan de nemt dreje afsted i nye retninger.

Der er også altid lige et eller andet man kan forbedre på layout, hvis man har en af de dage, hvor man snubler over ordene. Jeg kunne godt blive bedre til at kigge bagud på bloggen og samle trådene sammen, men jeg tror lidt, at det gæder for de fleste bloggeren, at vi fortaber os i inspirationen til nye indlæg.

Her til morgen satte jeg mig så med en god kop kaffe og kiggede bagud, og det tog kun et par minutter at finde den første fodfejl. Den røde tråd her på bloggen er selvforsyning og Zero Waste. “Zero Waste” var oprettet om en kategori, men hvis man ledte efter inspiration til selvforsyning, så måtte man lede i hver enkelt kategori… Ups!

Jeg har nu oprettet en kategori, der hedder “selvforsyning”, hvor jeg har samlet alle tidligere indlæg om selvforsyning. Det var hyggeligt at gense de gamle indlæg, og det vækkede straks inspiration og lyst til nye indlæg :0)

Jeg håber, at du også kan finde lidt inspiration til selvforsyning under den nye kategori, inden du skal ud og nyde det dejlige forårsvejr.

God weekend derude :0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 thoughts on “En fodfejl

  1. Spændende kategori. Som Søs, glæder jeg mig til at kigge nærmere på den katagori, både de ældre og de nye tiltag du putter under den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *