En drøm bliver til virkelighed

Vi skal flytte…!

Vi har altid drømt om at bo i et gammelt byhus! Et hyggelig hus i tre etager med en gammel trappe af træ i entreen (som jeg helt sikkert blive træt af at bære vasketøjet op og ned af ;0)) fyldt med nostalgi og charme. Det har åbenbart stået skrevet i neon, for her under husjagten har min søde veninder brugt udtrykket “det er et rigtigt Pia-hus”, om netop ældre byhuse… Ps. Jeg er lidt skuffet over, at Boligsiden ikke havde den kategori, som en søgemulighed ;0)

Nu er det så endelig lykkedes os at finde huset, og vi glæder os meget til at flytte ind i det i starten af det nye år. Med udsigten til flere m2 (herunder et viktualierum), bliver det en udfordring forsat at tænke minimalistisk, men jeg er fast besluttet på ikke at falde tilbage i gamle vaner!

Flere skabe = mulighed for at gemme flere ting væk, så de ikke skal støves af, men de er også lig med mulighed for at gemme flere unødvendige ting…

Det har været nemt nok, at bruge “en ting ind, en ting ud”-reglen, imens vi har boet i vores lille lejet rækkehus, da det har været fysisk umuligt at klemme flere ting ind;0) Men hvordan holder man fast, når der er tomme hylder i skabene, og flere rum at fylde ud? (Ja ja, jeg ved godt at det er et luksusproblem, men jeg ved også, at jeg ikke står alene her… har vi plads, så køber og gemmer vi langt flere ting end nødvendigt!) Jeg er også oppe imod en trang til hurtigst muligt at skabe et færdigt “hjem” for børnene, hvor de kan have helle, og føle sig hjemme, men den trang kan hurtig føre til dumme fejlkøb.

Jeg er øvet i at rydde op og smide ud, når man flytter ned på mindre plads, men jeg mangler nogle guldkorn til hvordan man holder sig i skindet, når øvelsen er omvendt. Skulle der være nogen af jer derude, som ligger inde med kloge ord eller huskeregler, så byd endelig ind (links er også meget velkommen) ;0)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 thoughts on “En drøm bliver til virkelighed

 1. Hej Unikarina
  Tak! Dejligt at du kan følge mig 🙂 Ja, det skal helt sikker nok gå, vil bare så gerne undgå de klassiske skabe, der ukritisk bliver fyldt op under en flytning, og som så stadig giver en dårlig samvittighed 2-3 år senere ;0)
  Kh Pia

 2. Stort tillykke med jeres byhus. Hvor bliver det spændene.

  Vi bor selv et et lille hyggeligt 3 planshus. Det har altså bare sin charme med de huse.

 3. Tillykke med jeres nye drømmehjem.

  Jeg kan godt se at det kan blive en udfordring at holde fast i gode vaner om at være minimilisetisk. Mon ikke det går.

  Vi bor i et alt for stort hus. Vi vil gerne downsize til mindre – rydde ud og ikke have så meget plads. Det kommer måske.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *