En dejlig dag i haven

Der er skønt derude lige nu, men man skal passe på, for jakken ryger af og på hele tiden, og jeg er spændt på, om jeg slipper uden om en forårsforkølelse… men pyt, for der er altså skønt derude 🙂

Det begynder så småt at ligne en køkkenhave nu, med kartoffelrækkerne, de små højbede, og de udspændte snorer, der antyder, at her er der sået et eller andet grønt.

I dag fik jeg delt vores rarbaber (skal hilse og sige, at der er lige så let, som de skriver derude ;0), og sået spinat, bredbladetpersille, radiser og morgenfruer. Jeg var en kende udfordret af at skulle så i 2mm og 1 cm dybde – det er altså ikke let at hitte ud af. Men jeg bliver forhåbentlig bedre til det med tiden 🙂

Jeg håber meget, at jeg har gjort noget rigtigt derude, så det snart begynder at pible op af jorden 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *