En bæredygtig jul – Naturlig julepynt… naturligvis :)

Den sniger sig stille og roligt ind på os… julen. Og traditionen tro begynder jeg lige så stille at glæde mig til at pynte huset op. Efter at vi i vinters flyttede til et større hus, tvivler jeg på, at vi har julepynt nok til at skabe den der varme og hyggelige julestemning, som jeg elsker. Men jeg har nu ikke planer om at købe større mængder nyt julepynt af den grund. Jeg elsker nemlig enkelt og elegant julepynt lavet at naturen selv.

Jeg har derfor lavet en liste over pynt, som jeg vil skabe julestemning med i år:

Hyasinter

Amaryllis

Grankogler

Tynde grene bundet til stjerner

Appelsiner

lærkegrene

Gran

Læder

Træ

og mos

Løgene skal pynte i glasvaser og Potter. Koglerne skal ligge hulter tilbulter i fade. Pynt af læder og træ skal hænge ned fra lærkegrenene. Ih, Hvor jeg glæder mig allerede,  :0)

Hvordan bruger du naturen til at skabe julestemning?

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “En bæredygtig jul – Naturlig julepynt… naturligvis :)

  1. Jeg kan også rigtig godt lide de naturlige elementer i julepyntningen, har samlet en masse lærkekogler, som jeg tænker skal blive til en fin krans. Helt naturligt bliver det dog ikke, da koglerne skal limes på flamingo eller lign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *