En anbefaling

 

Som jeg har fortalt tidligere, har jeg har brugt de grå vinteraftener på at drømme om alle de skønne sprøde og grønne sundheder, som jeg gerne vil kunne høste i min nye køkkenhave i år. Under et besøg på Anjas blog fandt jeg ud af, at det (heldigvis) ikke kun er mig og Søren Rye, der bruger vores vinteraftener på denne sport. Der findes faktisk et navn til denne “sportsgren” nemlig “armchair-gardening”… sjovt ik?

Nå, men tilbage til min anbefaling. Selv om min farmor havde den skønneste køkkenhave, så nåede hun desværre ikke at give sin viden videre til mig, og jeg er derfor absolut nybegynder på området – sådan ala at jeg lige ved, hvad der er op og ned på en gulerod-agtig ;O) Så lykken var stor, da jeg opdagede at DR for tiden har Camilla Plums haveprogram liggende på deres hjemmeside! – og nej, får stadig ikke penge for at sige det ;O)

Camillas programmer er helt nede på muldvarpe-niveau, og jeg grifler det ene lille guldkorn om ned efter det andet om stiklinger, krydderurter og tomatplanter, og glæder mig nu endnu mere til at komme i gang til foråret. Hun viser også, hvordan man laver henkogte tomater, som kan bruges i stedet for dåsetomater i vinterhalvåret, og det vil jeg helt sikkert afprøve til efteråret, så der må indkøbes ekstra tomatplanter (som jeg så kan samle frø af til efteråret – for det viser hun også, hvordan man gør).

Hvis du, ligesom jeg, har brug for nogle fif til årets køkkenhave, så vil jeg helt klart anbefale dig at se hendes programmer.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “En anbefaling

  1. Camilla Plum er fantastisk! Hendes tilgang til det er super inspirerende 😀
    Og nej, du er bestemt ikke alene. Glæder mig til at se billeder og læse om, når du får gang i haven 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *