Drømmen om en loppeguide

Hvorfor ender Indiana Jones i et gravkammer fyldt med slanger, og hvorfor trodser Jack Sparrow troldom og galskab for at sejle med The Black Pearl? … på grund af skattenjagtens adrenalinkick!

Den faste læser af StaySimple har vist opdaget, at jeg er vild med genbrug og retro ;O) Jeg er vild med skattejagten (uden  sammenligning med Jack og Jones’ strabadser), med den personlighed de små skatte giver vores hjem og med, at vi kan sælge tingene igen, hvis vi får lyst til noget nyt.

At finde gode genbrugsfund er vitterlig en skattejagt, og man skal gå forgæves rigtig mange gange, før det lykkedes – men når det så lykkedes.. Så er det det hele værd! :O)

Jeg har længe drømt om, at finde en loppeguide – du ved, sådan en man lige kan slå op i, når man gerne vil slå vejen forbi et godt reolmarked eller en vintage- eller retrobutik, men det er ikke lykkedes mig at finde en god en endnu. Dem jeg har fundet handler om markeder og butikker på Sjælland eller i Århusområdet – eller oplyser at én gang om året (om 4-6 måneder) er der bagagerumsmarked på den eller den parkeringsplads. Jeg vil også gerne kunne finde de små hyggelige butikker, der er at finde i sidegader og garager rundt om i landet.

Jeg har derfor besluttet, at lave min egen guide. Jeg bruge alligevel så meget af min fritid som mulig på loppemarkeder og i genbrugsbutikker, så hvorfor ikke kortlægge det lidt, så jeg (og I) altid kan finde de små guldæg igen ;O)

Du vil altså fremover kunne finde anbefalinger af retrobutikker og loppemarkeder (hvoraf de fleste nok vil være at finde her i Jylland) her på min blog – og ikke én af dem vil være sponsoreret!

Hvis du vil hjælp mig med at få lavet et rigtig godt skattekort (og det håber jeg meget, at du vil!), så send mig endelig et hint til et stemningsfyld og hyggeligt sted, der er værd at lægge vejen forbi :O)

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Drømmen om en loppeguide

  1. Hej Anja
    Ja, jeg kender godt Brørup marked, og står gerne tidligt op i min sommerferie for at komme derud, så det skal helt sikkert med i Loppeguiden 🙂

  2. Sikke dog en god idé!
    Jeg synes jo Brørup marked, som afholdes hver fredag, er vældig interessant og inspirerende 🙂
    Omkring Bramming ligger der endnu et temmelig godt marked, som jeg desværre ikke husker navn eller åbningstider på … Måske andre kan hjælpe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *