DIY – smukt enkelt armbånd

Som de fleste andre kreative mennesker, har jeg et lille lager af diverse perler, garn og stofrester. Det er en blanding af noget, der blev tilovers fra færdige projekter, men desværre også materialer fra projekter, der aldrig blev til – sådan skal det vist være :0)

For nogen tid siden så jeg nogle smukke tynde perlearmbånd i en lille hyggelig butik. De var ikke voldsomt dyre, men når nu jeg vidste, at jeg havde både perler og snor derhjemme (og at jeg ville kunne lave lignende armbånd på 10-20 minutter) virkede det næsten som frås at købe dem. Efter at have arbejdes med Zero Waste her på bloggen, er tankegangen med først lige at se, hvad jeg allerede har herhjemme, før jeg køber noget nyt, for alvor ved at have sat sig fast – endelig!

Nu har jeg så endelig fået gjort alvor af det, og har fået lavet disse søde armbånd, som jeg er sikker på at jeg vil få brugt meget. Jeg overvejer, om de måske også kunne bruges i en pakkekalender?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “DIY – smukt enkelt armbånd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *