Det hele gik i kage…

Mit forsæt om at bage kager i bedste bagedyst stil her i juli gik i kage… vi lagde ellers stærkt ud, men vi blev hurtigt udfordret af varmegraderne, manglende udstyr i sommerhuskøkkenet og min samvittighed.

Min baggrund som kostvejleder har gjort mig meget opmærksom på kroppens reaktion på kosten. Der er ingredienser jeg ikke får så tit, og jeg mærker derfor hurtigt den negative effekt af en kagetallerkener fyldt med sukker og hvedemel. Jeg bliver ganske enkelt utilpas, og mængderne skal derfor begrænses.

Jeg overvejede et kort sekund, at lede efter sunde alternativer, som vi kunne bage i stedet for, men solen, varmen og den blå himmel lokkede os udenfor, og jeg valgte derfor at smide håndklædet i ringen (og kunne i det samme høre fjederen i min badevægt ånde lettet op!).

Det er anden måned i træk, at jeg ikke når i mål med mit forsæt. Min stolthed er såret, og jeg sætter derfor alle sejl ind for at få vendt skuden i august…

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *