Den perfekt loppemarkedtaske

Alle der har prøvet at bukke sig ned på et marked, for at se nærmere på en eller anden dims, og i samme sekund hører lyden af porcelæn, der knuses mon jorden, fordi mulepose eller plastikposen rakte for langt ned, ved hvad jeg snakker om her ;0)

Man lader sig gribe af stemningen og jagten om at komme først, men man stavre op og ned mellem rækkerne af boder på de forskellige markeder, og endelig finder man den tallerken/skål eller det glas man har ledt efter – så er det dæleme da også værd at passe på, ik?

Derfor begyndte jeg at holde øje med, hvad andre gjorde på loppemarkederne, og det blev ganske underholdende. Det bliver nemlig tydeligt at se, hvem der er på familieudflugt, og hvem der er halvprofessionel (jeg når nemlig aldrig tidligt nok op til at nå og se de professionelle :)).  Inspireret af omgivelserne overvejede jeg først en trolley (sådan en som ældre damer bruger når de handler ind), men det er umuligt at finde en “ung” version, og resten af familien nægtede at følges med “bedstemor”, så den plan droppede jeg igen ;0)

Valget faldt på en stråtaske! Den er flot, rummelig og er tilpas tyk, til at kunne beskytte glas og porcelæn. Jeg har udrustet min stråtaske med et målebånd, et par viskestykker (til at pakke glas og porcelæn ind  med – et godt alternativ til det avispapir kræmmerne tilbyder), en hat og en flaske vand. Den fungerer rigtig godt, og bliver en fast følgesvend på sommerferiens sidste loppemarkeder.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *