Colour me happy

 

En af fordelene ved at genbruge gamle møbler er, at man kan tillade sig at male dem i lige præcis den farve, som man har lyst til. Man kan lege med materialerne ved at blande træet med en fed farve, og hvis man bliver træt af farven – eller hvis slutresultatet ikke helt svarer til det man havde i tankerne, så kan man bare prøve igen med en ny farve.

Jeg elsker at jagte små gamle møbler, som kan friskes op med lidt farve og nye greb, men jeg synes at det er svært at finde rundt i alle farverne. De små farvede firkanter, som jeg kigger på i malerbutikken, svarer ikke helt til den farve jeg får frem, når jeg maler møblerne herhjemme. Jeg tror løsningen må være, at jeg får taget mig sammen til at købe en farveguide i butikken, for så kan jeg i ro og mag finde den rette farve herhjemme…

Nå, men med det sagt, så er jeg nu ret glad for de sidste par maleprojekter. Selv om farverne ikke helt svarede til det ønskede, så er de alligevel blevet pæne og fungerer… og på et eller andet tidspunkt skal det nok lykkedes mig at få ramt den helt rigtige farve – håber jeg ;0)

Som lovet kommer der her et tip til en anden super fed måde, at redde/male en gammel kommode på. Anne har virkelig fået farverne til at spille godt sammen, og giver håb til gamle kommoder, som ellers ville ende på genbrugspladsen :O)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

6 thoughts on “Colour me happy

  1. Hej Nana
    Tak! ja, det endte heldigvis godt. Jeg tror lige at jeg vil lægge et link op her i indlægget i aften til et andet flot resultat, som måske kunne inspirere dig 🙂
    Pia

  2. Har du prøvet kalk maling, det er supernemt at bruge og resultatet bliver også godt ..

  3. Uh, den er da blevet pæn! Og det virker godt at benene står umalede. Sådan en vil jeg også lave 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *