Bøvl og glutenfri boller

Jeg har vist kort nævnt det før, at jeg bøvler lidt med maven for tiden. Den reagerer rigtig skidt på brød og pasta, så det har jeg så vidt muligt holdt mig væk fra en måneds tid ud – hvilket er rigtig øv, for jeg elsker virkelig et godt stykke brød :Ol

I weekenden inviterede min dejlige kæreste mig på cafe, og jeg tog chancen med en glutenfri sandwich. For første gang i flere måneder kunne jeg spise op, uden at min mave gik i koma – okay, så det hedder altså glutenfri kost i en længere periode fremover, imens jeg holder liv i håbet om, at det bare er forbigående bøvl – og prøver at forlise mig med tanken om, at det kan blive nødvendigt at have mit eget brød med i tasken, når jeg skal til familiefødselsdag næste weekend :Ol

Jeg har bagt stenalderbrød (den med alle nødder og kernerne) i spandevis, men det er ved at være lidt ensformigt, og jeg er bange for at køre træt i det eller skønne brød, så jeg gik derfor på jagt efter en opskrift på boller, der kan give mig fornemmelsen af at spise en god fuldkornsbolle med ost. Sådan en fandt jeg hos Jane. Bollerne er rigtig gode og nemme at bage. Det er bestemt ikke de samme som et god fuldkornsbolle, men som med så meget andet er det sikkert bare et spørgsmål om at vænne sig til noget nyt.

Jane har i øvrigt virkelig mange opskrifter på mad uden kornprodukter, og det er skønt med inspiration, for når man er vant til at tænke i mere traditionelle tanker omkring kosten, så kan der være svært at finde på nyt, og let at køre træt i de samme retter. Så hvis du også bøvler lidt med maven, så kig ind forbi Janes blog, og lad dig inspirerer.

 

Rigtig god weekend til jer alle 🙂

 

PS: Dette indlæg er (som sædvanlig) ikke sponsoreret, men blot et ønske om at dele noget jeg selv har haft godt nytte af ;O)

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *