Bo med genbrug – små glasskåle

Det hele startede med to små franske skåle i glas med de fineste udskæringer. Jeg havde længe ledt efter nogle fine skåle til min morgenmad. Jeg spiser nemlig altid A38 om morgenen, og ville gerne have skiftet vores melaminskåle ud med nogle i glas eller keramik.

Nå, tilbage til skålene… en dag faldt jeg over de to fine franske skåle i en af vores lokale genbrugsbutikker, og de var perfekte til opgaven. Jeg blev så glad for dem, at jeg gerne ville have et par stykker mere – det skal man passe på med ;0) Der findes nemlig tusindvis af forskellige skønne små glasskåle med de fineste udskæringer, og det gør det meget svært at vælge, og begrænse sig ;0)

Men det er til gengæld heller ikke svært at finde noget at bruge dem til, da de ser skønne ud på køkkenbordet med cherry tomater eller lime i, på middagsbordet med som en smuk måde at servere forretter eller desserter på, eller på badeværelset til hårspænder eller smykker… og der findes sikkert mange flere geniale anvendelsesmuligheder.

Det er helt sikkert en af de ting, som jeg vil kigge efter på sommerens markeder – jeg kan nemlig slet ikke lade være :0)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Bo med genbrug – små glasskåle

  1. Hvor er de fine! I “min” genbrug har de desværre ikke mange glas skåle. Det er ellers noget af det jeg kigger efter, for de er nemlig så fine til småting på bordet. Håber jeg er mere heldig på sommerens loppemarkeder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *