Bo med genbrug – bidt af en gammel kagedåse

Loppemaredsæsonen er skudt i gang, og det kan få mig til at stå tidligt op på en fridag, for at gå på skattejagt efter gammelt guld. En af de ting jeg kigger efter er gamle kagedåser. Der findes  mange smukke og sjove udgaver i alverdens farver og motiver. De findes og i et utal af størrelser, og er dermed perfekte til opbevaring i hjemmet.

Jeg har bestemt en svaghed for dem, men jeg har også fundet rigtig mange anvendelsesmuligheder til dem. Oprindeligt ville jeg finde nogle, som kunne bruges til haven – til opbevaring af frø m.v. Men et par dåser fandt hurtigt vej ind i huset, og blev brugt til opbevaring af skocreme og snørrebånd, fyrfadslys samt udstiksforme til julesmåkager.

Når man er en kreativ sjæl, så får man hurtigt samlet et lager af knapper, sytråd, strikkepinde m.m. Også her fungerer kagedåserne perfekte som og dekorativ opbevaring. Det ville de i øvrigt også gøre på et børneværelse, hvor der også samler sig mange små dimser og dingenoter 🙂

Hvis du har brug for et til til, hvor du kan finde smukke gamle kagedåser, så kan du finde spændende butikker i Vestjylland, der bestemt er et besøg værd, i min Loppeguide. I kategorien “Bo med genbrug”  kan du også finde mere inspiration til hvordan du kan bruge fine gamle ting i hjemmet.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *