4 år fødselsdag

Det er i dag 4 år siden at startede med at skrive her på Stay Simple. Bloggen her startede i 2014, som en blog om sund kost og livsstil, og Det første blogindlæg handlede om, hvor mange E-numre der er i en remolade. Jeg var netop blevet uddannet som eksamineret kostvejleder, og brændte for at dele ud af alt det jeg havde lært, og som gav mig selv så gode resultater.

Interessen for kosten og hvordan den påvirker os har altid været der, men den blev for alvor seriøs, da jeg  i 2012 fik psoriasis. Det skræmte mig fra vid og sans, at steroider i creme og tabletter kunne blive en del af min hverdag. Så med min læges opbakning begyndte jeg at læse alt, hvad jeg kunne finde om kost og psoriasis. Det åbnede en hel verden op for, hvordan kosten påvirker vores krop, sind og helbred, og dermed også en naturlig interesse i, hvordan vi lever mere enkelt og naturligt.

Rigtig mange livstilssygdomme dukkede op i kølevandet på at supermarkederne fik flere og flere produkter med lang holdbarhed og lavt fedt- og sukkerindhold (som så er blevet erstattet af tilsætningsstoffer, for at bevare smagen – eller noget der ligner) på hylderne. Det giver da stof til eftertanke, ik? …og grobund til tanken om at det måske ikke er så tosset, at skrue tiden lidt tilbage til dengang det hele handlede om kvalitet frem for kvantitet.

Sund kost blev hverdag, psoriasisen forsvandt, og efter en skilsmisse valgte jeg at have fokus på min børn frem for passionen for kostvejledning. Men interessen for at skrue tiden tilbage, og gøre tingene på den gammeldags måde begyndte at fylde mere og mere – også her på bloggen. Jeg har blogget i knap 10 år nu, og forventer at fortsætte med det de næste 10 år (mindst), for det giver mig rigtigt meget på den kreative front – både arbejdet med bloggen og DIY, men det giver mig også sparket bagi til at komme ud af starthullerne med køkkenhaven, og mit lille bidrag til en bæredygtig livsstil. Så går du rundt og leger med tanken om at lave en blog, så kan jeg kun anbefale dig at springe ud i det.

Jeg nyder i hvert fald at skrive om stort og småt her på bloggen, og glæder mig over, at så mange har lyst til at læse med – TAK FOR DET! Det giver energi og lyst til at fortsætte, og jeg sætter meget stor pris på det!

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 thoughts on “4 år fødselsdag

 1. Hej Anja 🙂
  Tak for dit søde svar. Ja, der er virkelig meget at hente ved at tænke gammeldags, når det kommer til maden!

 2. Stort tillykke med bloggens fødselsdag 🙂
  – Og tak for et spændende indlæg omkring kost, sygdom og tilsætningstoffer! Jeg læste engang en artikel af Carsten Vagn Hansen, hvor han skrev, at før man opfandt margarinen, det hvide sukker og cigaretterne var mange af de såkaldte livsstilssygdomme ukendte. Det gav stof til eftertanke og siden er det noget jeg selv har tænkt over, når jeg køber ind.
  Jeg ønsker dig forsat god blogging og glæder mig til at følge med 🙂

 3. Hej Nana
  Det er jeg virkelig glad for at høre! Jeg nyder bestemt også at følge med på din skønne blog 🙂

 4. Til lykke med bloggens fødselsdag! Jeg er glad for at følge med herinde hos dig og klar til at følge med i mindst 10 år endnu 🙂 Jeg er også selv glad for at blogge. Det giver nemlig – som du skriver – en rigtigt god energi i hverdagen. Fortsat god bloggelyst!
  Kh Nana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *