1. år uden tørretumbleren

Kan du huske da vi vinkede farvel til den gamle tørretumbler. Vi har nu snart boet her i et år, og det er dermed også tæt på et år siden, at vi besluttede at undvære tørretumbleren.

Hånden på hjertet – Jeg har savnet den! Jeg har savnet at kunne indhente de vildt voksende vasketøjsbunker på en søndag, hvor vaskemaskinen og tørretumbleren kørte om kamp.

I sommerhalvåret gik det strålende, for vi har en lang tørresnor i haven, og med den sommer vi havde, tørrede selv tykke tæpper på et par timer… men vinterhalvåret er en helt anden historie!

Betyder det så, at vi går ud og køber en ny tørretumbler nu? Nej, det gør det ikke! Det kræver mere planlægning, at undvære tørretumbleren, men det er ikke umuligt. De store vaskedage er bandlyst i vinterhalvåret, men hvis vi sørger for hele tiden at vaske i et jævnt tempo, så går det faktisk okay med at holde vasketøjsbunkerne i ave.

Når nu det kun kræver lidt ekstra opmærksomhed fra vores side, så kan jeg godt leve med at betale den pris for at undvære tørretumbleren – det kommer jo både min elregning og miljøet til gode 🙂 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “1. år uden tørretumbleren

  1. Det lyder da som en god ide! Jeg bruger også brusekabinen til det tøj, der skal håndvaskes – man lærer at sno sig 🙂

  2. Kæresten har sat en stang op i brusebadet, så hænger jeg tøjet på bøjler der og sætter et vinge-tøjstativ. Dét fungerer fint.
    Ind i mellem åbner jeg badeværelse vinduet.
    Venlig hilsen
    Sol Lykkehaab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *